Разглеждания: 3

Четиристаен апартамент за продажба, 153m²

Оферта
Тази оферта е подадена от централната система на АНДРОМЕДА . HOMES.BG има договореност и техническа интеграция с АНДРОМЕДА . Всички оферти на агенцията се актуализират автоматично веднъж дневно.

Четиристаен, 153m² - Жк. Сторгозия, Плевен - Апартамент за продажба - АНДРОМЕДА  - 109178098
 

жк. Сторгозия, Плевен


134,983 EUR
(882 EUR/m²)
Етаж:

4-ти

Етажи:

5

Отопление:

ТЕЦ

Строителство:

Тухла

Допълнителна информация
Апартамент с площ от 153.39 кв.м., с включени общи части, застроена площ 132.02 кв.м., в проект за строителство на Жилищна сграда състояща се от апартаменти, търговски обекти подземни и надземни гаражи, находяща се в гр.Плевен, ж.к.Сторгозия – първа част, в близост до бл.26. Имота се намира непосредствено до училища, детски ясли и градини, хранителни магазини, офиси за заплащане на битови и комунални услуги, паркови пространства, спирки на градски транспорт, кафенета, ресторанти, аптеки, поликлиника, банки. На партерно ниво ще са разположени гаражи с директен достъп от улица и заден двор, както и две самостоятелни търговски помещения. От първи етаж (второ ниво) ще са разположени - Апартаменти, състоящи се от една, две и три спални, дневна със столова и кухненски бокс, баня с тоалетна (една и две съответно), коридор и тераси! Сградата е проектирана, но има възможност за корекции според изисквания на клиента!!! Проекта е предвиден с изпълнение на общи части и фасада с много високо качество и съвременни материали, ПВЦ дограма – висок клас, асансьор висок клас по новите изисквания за енергоефективност и достъпна среда (широк минимум 1,5 м.). Сградата ще се изгражда с материали последно поколение, без компромис в качеството! Енергийно-ефективни решения за осветителната инсталация на общите части и минимални топлинни загуби от тях. Водопроводната инсталация се изгражда с полипропиленови тръби, които не отлагат котлен камък и не корозират, като тази технология намалява до минимум нивото на шум. Към обектите може да се закупи гараж и/или подземен гараж. За плащане са предвидени различни схеми на плащане с остатъчна стойност и според етапност на завършеност. На този етап има възможност за избор на етаж, изложение и отлична начална офертна цена. Обектите в сградата са с различна квадратура и изложение, предоставят възможност и за инвестиционно закупуване до продажба на собствен имот, приложими са различни схеми на плащане с остатъчна стойност до въвеждане в експлоатация на сградата. Строителството стартира в началото на 2024 година, като оптимален срок за завършване е до 24 – 30 месеца, с възможност за предсрочно завършване на реалното строителство. Всички посочени цени са с включен ДДС. Възможност за банково финансиране за купувачи от банки партньори на агенцията - одобрен инвеститор с построени и завършени сгради с АКТ 16 ! Визуализациите и разпределенията са илюстративни, площите не са окончателни. Окончателни проекти може да получите при запитване или на място в нашите офиси в зависимост от момента и етапа в строителството. Оферта ЕА8025 !
Особености
  • Паркомясто

    Паркомясто

  • Гараж

    Гараж

  • Климатик

    Климатик

Контакт
снимка
Ива Средкова Средкова - брокер
phone0886266000
Фирмата е създадена през 1994г. и работи в няколко направления: - Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; - Отдаване, наемане и управление на имоти; - Консултации, подготвяне на сделки и правни съвети.
АНДРОМЕДА
АНДРОМЕДА
гр.Плевен, Офис 1 - ул.Св.св. Кирил и Методий №18, ет.2, оф.8 Офис 2 - ул.Бъкстон №5, ет.1- приемна и Офис 3 - ул.Ал.Стамболийски №4 - партер !
Плевен
phone+359888099931
Вижте всички обяви от АНДРОМЕДА в homes.bg на: andromeda.homes.bg
Изпрати запитване
Вашето запитване се изпрати успешно.
refresh

(Моля препишете текста от картинката)