Назад
Запази

Разглеждания: 541
Предишна оферта (-0 EUR)
Тристаен, 90m2 (продажба)
Следваща оферта (+0 EUR)
Тристаен, 95m2 (продажба)

Тристаен апартамент за продажба, 94m2

Оферта
Отпечатай Нередност с обявата
кв. Кръстова Вада, София
123,150 EUR
(1,310 EUR/m2)
  • Необзаведен
  • Етаж: 6-ти от 6
  • Локално отопление
  • Тухла
Особености
Асансьор
Гараж
Затворен комплекс
Саниран
Допълнителна информация
Апартамента е разположен на 40 метра от бул.'Черни връх' във втората сграда от комплекс от общо 5 сгради в тоскански стил. В непосредствена близост са МОЛ, БИЛА и метростанция. Сградата е с подписан А16. Инвеститорр е фирма с построени 150 000 кв.м. РЗП.Сградата е оразмерена и конструирана за поемане на земетръс от 9та степен.В строителството са използувани високачествени материали:тухли Винербергер, топлоизолация 8 см. с най-висока плътност, травертинова мазилка, облицовка с камък, 5 камерна дограма Рехау с стъклопакет 'четири сезона', тераси и стълбищни парапети с елементи от ковано желязо.Сградата е газифицирана с монтирани алуминиеви радиатори и лира в банята. Монтирани са входна и вътрешни интериорни врати, индивидоални ел.табла, ключове, контакти, розетки, звъчево-домофонна и слаботокови инсталации.В средата на комплекса е разположена паркова среда, разположена на кота +3, 58 с достъп до там само от собсвениците и детска площадка.Предлагат се за продажба едностайни, двустайни и тристайни апартаменти и надземни гаражи.Апартамент В 25 със ЗП-75, 39 кв.м. Изложение-изток. В цената е включено и покривна тераса-5,09 кв.м. Има свободни още три тристайни апартаменти и гаражи.
Предлагам апартаменти в няколко други сгради в квартала.
Безплатно съдействие за кредит. Предоставяне на сравнителен анализ на ипотечните кредити от банките с добри условия за кредитиране.
За контакт
Наталиян Вълчовски
Телефон 0887043868
Образование-икономика на строителството,строителен техникум.Дългогодишен стаж в строителна фирма, в Банка ДСК и БПБ-експерт ипотечни кредити. Притежава лицензи за оценка на недвижими имоти и земеделски земи.От 2006г.-сертифициран брокер и Управител.
Агенция
ПОНОРА недвижими имоти
ул. Народно хоро № 76, партер, офис 3
София
Телефон 0887043868
Вижте всички обяви от ПОНОРА недвижими имоти в homes.bg на: ponoraimoti.homes.bg
Изпрати запитване
*Вашето име:
*Email:
*Телефон:
*Запитване:
Код:

(Моля препишете текста от картинката)

Страница на офертата:


Отпечатай Нередност с обявата

Copyright © 2020 homes.bg